Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як приготувати суп з лісовими грибами

Зима – ідеальний час для того, щоб готувати смачні та дієтичні гарячі страви. Ми вирішили поділитися з вами рецептом супчику, який точно має допомогли прийти до тями після свят а вихідних.

Ця страва виходить неймовірно запашною, а перед її смаком неможливо встояти. Як приготувати такий суп, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 700-900 г лісових грибів;
  • 2 л води;
  • 1 цибулина;
  • 3-4 цілі картоплини;
  • 1 морквина;
  • сіль та зелень за смаком;
  • 5-7 штук чорного перцю-горошку;
  • 4-5 штук духмяного перцю-горошку.

Спосіб приготування:

  1. Гриби переберіть, очистіть, промийте і наріжте середніми шматочками.
  2. Складіть гриби в каструлю, залийте холодною водою і поставте на плиту. Доведіть до кипіння і варіть приблизно 15 хвилин на помірному вогні. Прибирайте піну, яка з’являється на поверхні.
  3. Додайте в суп цілу цибулину і залиште на вогні ще приблизно на пів години.
  4. Картоплю наріжте невеликими шматочками, моркву – дрібніше. Додайте овочі в суп, посоліть, всипте перець і варіть все разом ще 15-20 хвилин.
  5. Готовий суп подавайте з зеленню.

Нагору