Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Коломиї зросте вартість проїзду у маршрутках

Коломийський виконком затвердив рішення про підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті. Ціна буде становити 8 гривень.

Нагадаємо, 25 січня міський голова Богдан Станіславський зустрівся з перевізниками та жителями громади. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку міського голови.

“Наша зустріч була визначена тим, що на виконкомі затвердили рішення про підняття тарифів на проїзд в маршрутках до 8 гривень. А якщо зросла ціна – то обов’язково має зрости і якість перевезень. Дотримання графіку руху, зручна їзда й надання пільг – це те, що мають отримувати мешканці громади, які користуються громадським транспортом, – продовжив мер. – Добра дорога, зручний проїзд вулицями – те, чого потребують перевізники. І ми разом знайдемо шляхи задоволення потреб всіх учасників цього процесу. Для цього ми створили робочу групу, яка надасть рекомендації по організації руху маршруток та дотримання перевізниками якості наданих послуг. Радий, що нам вдалося досягнути консенсусу в баченні подальшого розвитку громадського транспорту в Коломийській громаді. Тепер залишилося напрацювати план дій та його втілити. Впевнений, що покращення ситуації з маршрутками відчуємо вже цього року”, – написав він.

Маргарита Турчак

Нагору