Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коли у школах Коломиї відновиться очне навчання

22 січня комісія ТЕБ та НС запровадила «червону» зону епіднебезпеки на території Коломийської громади. Через значне зростання захворюваності серед дітей, за рекомендацією медиків та керівників навчальних закладів, прийнято рішення здійснювати освітній процес за дистанційною формою навчання. Заклади дошкільної освіти не працювали.

Стало відомо, коли школи та дитсадки вийдуть з карантину. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook міського голови Коломиї – Богдана Станіславського.

“За даними тижневого спостереження ми можемо відновити навчання у коломийських школах для 1 – 4 класів з наступного вівторка, 1 лютого. Натомість 5 – 11 класи мусять наступного тижня ще повчитися на дистанційному. Вони підуть до школи з 7 лютого. Краща ситуація в селах громади – з вівторка до школи там йдуть всі класи. Попри відновлення навчання, прошу батьків пильно стежити за станом здоров’я дітей. Якщо ви помітите кашель, озноб, нежить чи підняття температури – залиште вашу дитину вдома. Ми мусимо нести колективну відповідальність за те, щоб школи працювали очно. Дотримуймося карантинних обмежень та будьмо здорові” – йдеться у дописі.

Платон Бережний

Нагору