Інформатор Коломия

ТРЕШ

У Коломиї п’яний чоловік на Opel катався по місту з підробними документами

1 лютого поліцейські Коломиї помітили автомобіль Opel Astra, водій якого порушив ПДР. Інспектори зупинили автівку.

В ході спілкування з 37-річним водієм, правоохоронці виявили в нього ознаки сп’яніння. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на пресслужбу поліції.

Поліцейські запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння в медичному закладі. Результат виявився позитивний – водій перебував у стані наркотичного сп’яніння. Під час спілкування з правоохоронцями чоловік помітно нервував, тож інспектори перевірили транспортний засіб й виявили заборонені речовини.

Окрім того, під час перевірки документів виявилося, що посвідчення водія мало ознаки підробки: серія та номер у єдиній системі МВС відсутні. На місце викликали слідчо-оперативну групу для документування даних правопорушень.

На правопорушника складено адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння) та частиною 1 статті 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

Також слідчі розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частиною 4 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Платон Бережний

Нагору