Інформатор Коломия

ТРЕШ

В Коломийському районі водій Mercedes збив двох жінок і втік

В Коломийському районі сталася аварія, у якій травмувались двоє жінок-пішоходів, а водій покинув місце події. Поліцейські оперативно розшукали правопорушника.

Слідчі розпочали досудове розслідування. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

12 лютого, о 22:50, на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП в селі Хом‘яківка, Гвіздецької ОТГ. У результаті автопригоди 44-річну та 57-річну місцевих мешканок госпіталізували.

Поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення місцеперебування водія. Через годину правоохоронці розшукали автомобіль Mercedes-Benz Vito та 31-річного водія – мешканця Заболотівської ТГ. Автомобіль виявили в полі, неподалік місця вчинення аварії. Автомобіліста перевірили на стан сп’яніння – результат 0,6 проміле. Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомляли, що потяг “Київ – Івано-Франківськ” зіткнувся з вантажівкою. Також говорили про те, що на Прикарпатті перекинулася вантажівка: паливо розлилось на дорогу.

Платон Бережний

Нагору