Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

15 лютого: куди піти сьогодні

Сьогодні день в Коломиї небагатий на події, зате погода дозволяє чудово провести час надворі в колі рідних та близьких.

Протягом дня ви можете відвідати сеанси у кінотеатрах “Стрічка: кіно і кава”, про це повідомляє Інформатор

Найкращі вихідні

Хлопець з Німеччини влаштовується волонтером на Atlas Weekend, щоб закохати у себе дівчину-організатора, та натомість він губить закордонного хедлайнера фестивалю… Хлопці з Кривого Рогу влаштовують легендарну парубоцьку вечірку, але сваряться, як діти і б’ються, як дорослі. Юна одеситка шукає тата-рокера, якого не бачила та ідеалізувала довгі 10 років. Кар’єристка зі Львова приїжджає на найважливішу в її житті співбесіду, але молодший брат зриває їй абсолютно всі плани. Це буде найбожевільніша подорож наших героїв та їхні Найкращі Вихідні!

Де: вул. Бандери, 53;

Коли: 18:00;

Незвідане

Одна з найвідоміших комп’ютерних ігор оживе на великому екрані! До рук невтомного шукача пригод Натана Дрейка потрапляє загадковий артефакт. Саме він може привести молодого авантюриста до острова, де заховано омріяні скарби.

Де: вул. Бандери, 53;

Коли: 11:50, 15:50, 19:50, 22:00;

Великий червоний пес Кліффорд

Захоплива яскрава пригода за мотивами світового бестселера! Чарівний пес Кліффорд живе у звичайній родині. Завдяки безмежній любові та турботі маленьке червоне цуценя вимахало до гігантських розмірів. Незвичайна істота одразу привертає увагу жадібної корпорації, яка задумала щось дуже лихе. Разом зі своїми двоногими друзями Кліффорд повинен зірвати їхні підступні плани.

Де: вул. Бандери, 53;

Коли: 10:00 та 14:00;

Смерть на Нілі

На цей раз необхідність розслідувати загадкове вбивство, відволікаючись від власного відпочинку, наздоганяє Пуаро на борту розкішного круїзного пароплава, що прямує уздовж по Нілу.

Де: вул. Вічевий майдан, 6б;

Коли: 12:00, 16:35, 19:00;

Вийду за тебе

Напередодні весілля популярна співачка Кет Валдез дізнається, що наречений її зрадив. Щоб помститися колишньому, дівчина пропонує одружитися з незнайомцем з натовпу прямо під час власного концерту. Тепер її чоловік – сором’язливий учитель математики. Але чи впорається подружжя із викликами сімейного життя?

Де: вул. Вічевий майдан, 6б;

Коли: 14:25, 21:25.

Наталія Цимбалюк

Нагору