Інформатор Коломия

ТРЕШ

На Донбасі бойовики обстріляли дитячий садок і школу: є поранені

На Донбасі бойовики обстріляли дитячий садочок, внаслідок чого троє людей отримали контузії. На Донбасі бойовики обстріляли дитячий садочок, внаслідок чого троє людей отримали контузії. 

Що трапилося на Станиці Луганській, – дізнавався Інформатор.

“З особливим цинізмом російські окупаційні війська здійснили обстріл населеного пункту Станиця Луганська, що на Луганщині. З важкого артилерійського озброєння калібру 122 мм противник випустив 32 снаряди. Пошкоджено споруду дитячого садочку, де в цей час перебували діти. Також ушкоджень зазнала й комунальна інфраструктура: половина населеного пункту залишилася без електроживлення. За попередніми даними, внаслідок обстрілу троє працівників дитячого садочку отримали контузії. Військовослужбовці Об’єднаних сил оперативно евакуювали дітей та вихователів в укриття”.

“Окрім цього, збройні формування РФ обстріляли з артилерійських систем населений пункт Врубівка. Пошкоджено будівлю місцевої загальноосвітньої школи, де на той час перебували учні та викладачі. На щастя, ніхто не постраждав. Окрім цього, від обстрілу був пошкоджений газогін – без газопостачання залишилося 70 квартир та близько 100 приватних будинків”, – повідомляє ООС.

Одного з бійців доставили до Дніпра. Захисник зараз готується до операції. Подробиці можна дізнатися тут.

На Донбасі бойовики обстріляли дитячий садок і школу

На Донбасі бойовики обстріляли дитячий садок і школу

Є поранені

Є поранені

Ніка Кричовська

Нагору