Інформатор Коломия

ТРЕШ

У Коломиї на чоловіка напали в під’їзді, вдарили по голові та забрали речі

14 лютого, близько опівночі, до поліції надійшло повідомлення від 44-річного мешканця Коломиї. Чоловік повідомив, що, повертаючись додому, на нього в під’їзді будинку напав невідомий та завдав декілька ударів по голові, опісля заволодів особистими речами та втік.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

На місце події негайно виїхали співробітники Коломийського районного відділу поліції. Потерпілий детально розповів  описав нападника. Завдяки камерам відеоспостереження правоохоронці за кілька годин розшукали  нападника. Ним виявився 22-річний коломиянин.

В ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили причетність правопорушника до скоєння ще одного грабежу, який трапився 13 лютого. Фігурант посеред вулиці відібрав у місцевої мешканки сумку з грошовими коштами і втік. Речові докази в підозрюваного поліцейські вилучили.

Наразі в місцевому суді триває розгляд кримінальних проваджень за вчинення затриманим майнових злочинів. Фігуранта слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру за частиною 1, 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Раніше ми повідомляли, що потяг “Київ – Івано-Франківськ” зіткнувся з вантажівкою. Також говорили про те, що на Прикарпатті перекинулася вантажівка: паливо розлилось на дорогу.

У Коломиї на чоловіка напали в під’їзді, вдарили по голові і забрали речі

У Коломиї на чоловіка напали в під’їзді, вдарили по голові та забрали речі

Наталка Сандецька

Нагору