Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

19 лютого: куди піти у Коломиї

Ось і вихідні! Є можливість відпочити від роботи та провести гарно час.

Інформатор пропонує підбірку цікавих подій 19 лютого у Коломиї.

ВИСТАВКА ВЛАДА ЛИСКА “АКОРД”

Це дебютна експозиція молодого художника з Коломийщини Влада Лиска. Митець представив 11 полотен у картинній галереї мистецького центру “Світовид”. Чуттєві роботи Влада виконані у техніці олійного живопису.

ВИСТАВКА ВЛАДА ЛИСКА "АКОРД"

ВИСТАВКА ВЛАДА ЛИСКА “АКОРД”

Де: Мистецький центр “Світовид”

Коли: 8:00 – 18:00

ВИСТАВКА НАТАЛІ ЗАХАРЧУК

Наталя Захарчук  – художниця, викладачка, реставраторка, яка присвятила значну частину своєї творчої праці збереженню унікального покутського ремесла художнього ткацтва. Її новітній арт-текстиль, який демонстрував трансформований світ нової образності із синкретичним поєднанням давніх традицій, був реалізований у гобеленах, ліжниках, батиках, монументальних розписах. Своєрідна живописна естетика Наталі Захарчук проявлялась у портретах, пейзажах, натюрмортах, наповнених світлом, духовністю, філософською метафорою плинності буття.

Де: Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобриснького.

Коли: 10:00 – 18:00

КІНОПРЕМ’ЄРИ

“ПРИГОДИ НА МІСЯЦІ”

"ПРИГОДИ НА МІСЯЦІ"

“ПРИГОДИ НА МІСЯЦІ”

Пітер вирушає в подорож Чумацьким Шляхом, щоб врятувати молодшу сестру. Під час пригоди на нього чекатимуть загадкові світи, нові друзі та битва із гігантськими Духами природи та головним лиходієм – Місячною людиною. Та чи зможе юний герой пройти крізь ці випробування та разом із сестрою повернутись на Землю?

Де: “Стрічка” Кіно та Кава, вул. Вічевий майдан, 6б

Коли: 16:00

“НОСОРІГ”

"НОСОРІГ"

“НОСОРІГ”

Історія, заснована на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой фільму на прізвисько Носоріг потрапляє до кримінального світу і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував.

Де: “Стрічка” Кіно та Кава, вул. Вічевий майдан, 6б

Коли: 17:35

“ПАДІННЯ МІСЯЦЯ”

"ПАДІННЯ МІСЯЦЯ"

“ПАДІННЯ МІСЯЦЯ”

Таємничі сили зміщують Місяць з орбіти, спрямовуючи супутник Землі до нашої планети. Усього за кілька тижнів до зіткнення колишній астронавт, а тепер одна з керівників НАСА Джо Фаулер виявляє, що має рішення з порятунку людства, але вірять їй лише двоє: відставний астронавт Брайан Харпер і прихильник теорій змови К.С. Хаусман. Саме цим героям належить вирушити у відчайдушну космічну подорож і розкрити секрети темного боку Місяця.

Де: “Стрічка” Кіно та Кава, вул. Бандери, 53

Коли: 12:10, 21:30

Ольга Пукавчук

Нагору