Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Міський голова Коломиї закликав не панікувати

Міський голова Коломиї звернувся до мешканців із закликом не панікувати і бути готовими надати допомогу рідним і близьким в разі погіршення ситуації в Луганські, Донецькій області.

Повідомляє Інформатор за посиланням на офіційне звернення.

“Шановні панове!

На наше покоління випали певні труднощі: це і 2004 рік революція, 2014-15 рік і зараз 8-ий рік війни. Але ми тверді у вірі. І ми знаємо, що перемога буде за нами.

Багато інформації. Це війна за наш розум, це війна нервів, тому мусимо бути єдині й впевнені, що все в нас буде добре. Бо разом організуємося, разом ми будемо дбати про своє здоров’я, про свою силу духовну і фізичну. Ми будемо разом охороняти свій дім, свою громаду і свою державу.  Разом ми будемо надавати допомогу тим, хто цього потребує, бо будуть дзвонити наші знайомі, рідні і казати: “Ми їдемо до вас”. Так буде. І ми маємо їх прийняти як своїх, як би ми хотіли, щоб нас прийняли.

Маємо дивитися, чи в нас повний бак палива, чи в нас є запас продуктів, будьмо готовими до всього, але попри те займайтеся повсякденним життям, бо наші діти ходять в школу, ми ходимо на роботу, творимо нашу Коломиї великою. Все в нас буде добре, все буде Україна!”

 

Наталка Сандецька

Нагору