Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

ЗСУ зірвали кремлівський план швидкого наступу, – ООС

24 лютого увійде в історії. Нині ми хрещені вогнем, але вистояли. Українці довели, що на силу – є протисила. Бліцкриг московії не вдався. Яким був перший день відкритої війни росії проти України.

Про оперативну ситуацію на Донбасі станом на 20:00 на тлі повномасштабної агресії Росії повідомляє Інформатор з посиланням на штаб Операції Об’єднаних сил.

Найзапекліші бої на Луганському напрямку велися за Щастя, Станицю Луганську, Лобачеве, Біловодськ, Старобільськ. У боях за Щастя було знищено два ворожі танки, захоплено один танк і одну зенітну установку ЗУ-23-2.

Ситуація в Донецькому оперативному районі напружена, але контрольована, триває обстріл з боку російських військ. Українські військові підрозділи чинять опір.

«Об’єднані сили змогли зірвати кремлівський план швидкого наступу. Попри численні атаки ворога, авіацію, артилерійські та ракетні удари, а також велику кількість броньованої техніки, ворог не зміг просунутися вглиб України на східному напрямку. Українським захисникам вдалося відбити атаки, відстояти та утримати всі ключові населені пункти та об’єкти інфраструктури», – наголосили у штабі.

Наталка Сандецька

Нагору