Інформатор Коломия

ВЛАДА

Україна не просто вистояла, Україна перемагає

“Збройні сили України разом з Національною Поліцією України повністю контролюють всю ситуацію і всю територію нашої держави”, – очільник Офісу Президента Михайло Подоляк.

Передає Інформатор.

Ситуація в Києві

Київ – пріоритетний напрямок РФ. Заради цього до міста Києва була спроба підтягнути максимальну кількість техніки та збройних сил окупантів. На теперішній час можемо сказати наступне: і в самому місті і на його околицях – ситуація контрольована, – повідомив Михайло Подоляк під час брифінгу на телеканалі “Рада”. Є поокремі роботи ДРГ, проти яких працюють представники поліції та тероборони. На околицях Києва активно працюють Збройні Сили України.

Ситуація в містах України

Запеклі бої тривають довкола Маріуполя, але жодного шансу захоплення міста російські військові не мають.

У багатьох містах України протягом всієї ночі звучать сигнали повітряної тривоги, тому що російська армія використовує артилерію, зокрема реактивну, та авіацію для нанесення прямих ударів по містах України.

На 7 ранку 26 лютого жодної тактично-оперативної переваги, незважаючи на кількість ресурсів та резервів, збройні сили РФ не отримали. Це говорить про те, що Україна не просто вистояла, Україна перемагає. Люди вміють захищати свою державу. Уряд активно працює над вирішенням ситуативних економічних проблем. Країна контрольована.

Михайло Подоляк закликає не піддаватися панічним настроям, не довіряти фейкам та вірити в ЗСУ.

 

Ніка Кричовська

 

Нагору