Інформатор Коломия

ВЛАДА

По всій країні відносна тиша, – Арестович

Що відбувається на фронтах 27 лютого. З брифінгу радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича.

Підготував Інформатор.

Зараз по всій Україні відносна тиша, окрім Волновахи та північно-західних околиць Києва, де противник спробував просунутися вперед, але потрапив під вогневе ураження нашої авіації та артилерії. Противники тимчасово відійшли в тактичний відступ.

За особистою оцінкою Арестовича – ворожі війська виснажилися. Останні зусилля вони кинули на Київ, аби принаймні взяти його околиці.

До нас йде військова допомога. Зокрема, сформований іноземний легіон для добровольців з інших країн. Наш супротив стає повномасштабним. Заступник Головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенант Євген Мойсюк вже звернувся із закликом до військовослужбовців РФ залишити українську землю та здатися в полон. Ймовірно, те ж звернення скерують й до білоруських солдат.

“Білоруські збройні сили – це 45 тисяч осіб. Лише 17 з них більш-менш здатні виконувати завдання. Це крапля в морі”, – запевняє Арестович.

Користуючись нагодою, радник керівника Офісу Президента звернувся до російських військ: “Шановні солдати збройних сил РФ і Білорусі, не виконуйте злочинних наказів. За ходом компанії, котру ви можете відстежувати, чудово помітно, що ще добу-дві, і ви захлиснетеся в наступі. Ваше командування використовує вас як м’ясо”.

Нагору