Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ситуація на Івано-Франківщини 27 лютого: стабільно і контрольовано

Ситуація на території Івано-Франківщини залишається стабільною і контрольованою. Всі підрозділи поліції Івано-Франківщини працюють у посиленому режимі та націлені на недопущення провокацій, кримінальних правопорушень, протиправних дій, що можуть дестабілізувати ситуацію на території області або в окремих населених пунктах.

Повідомляє Інформатор за посиланням на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

Від початку російського вторгнення навантаження на операторів «102» неабияк зросло. За останні три доби на спецлінію поліції надійшло близько 5000 повідомлень від громадян. Всі звернення та повідомлення перевірені, – йдеться в повідомленні ОДА.

Нагадуємо, що задля безпеки громадян з 25 лютого в Івано-Франківську та на території області запроваджено комендантську годину з 22:00 до 8:00. Поліцейські наряди перевіряють у громадян посвідчення особи, яке кожен повинен мати з собою, та відповідні перепустки, які дають право перебувати на вулицях та в громадських місцях у комендантську годину. Виходити на вулиці і перебувати в громадських місцях можуть поліцейські, медики, волонтери, військові, та люди, які відповідають за безпеку.

На виїздах та в’їздах до області правоохоронці цілодобово несуть службу на контрольних блокпостах і перевіряють громадян, які прибувають в наш регіон.

Співробітники поліції спільно з представниками інших силових структур контролюють, щоб на Прикарпаття не потрапили особи, які несуть загрозу суверенітету України та безпеці мешканців краю.

Звертаємося до краян: залишайтеся вдома – це допоможе у випадку тривоги відразу ж вийти до місць укриття. Якщо ви побачили невідомих осіб, наклейки, позначки чи мітки на будинках чи дорожньому покритті – негайно телефонуйте на 102.

Ми разом переможемо! Слава Україні!

Наталка Сандецька

Нагору