Інформатор Коломия

ВЛАДА

7 березня: дванадцята доба вторгнення рф в Україну

24 лютого під приводом абсурдної “спецоперації” путін ввів війська на територію України. Народ України вимагає запровадити санкції щодо всіх співучасників воєнних злочинів. Накласти арешт на власність – пряму й дотичну. Це ті дії, котрі слугуватимуть опорою для військових витрат, – Інформатор Україна

Поширює Інформатор.

Кого мають стосуватися санкції:

  • Усіх членів ради федерації, їх сімей та причетних осіб;
  • Усіх членів державної думи рф, їх сімей та причетних осіб;
  • Усіх губернаторів рф, їх сімей та причетних осіб;
  • Увесь топ-менеджменту оборонних підприємств – директора та його заступників, фінансового директора, членів наглядових рад та членів їх сімей.

До списку включено декілька тисяч помічників військових злочинів. У всіх цих осіб є велика кількість майна за межами рф: невимовно дорога нерухомість, картинні галереї, рахунки, колекції, яхти, літаки. Вартість цих активів – десятки мільярдів.

Завдання 1 – відкликати всіх юристів і юридичні компанії, не обслуговувати російських бізнесменів та посадовців та політиків. Їх діяльність допомагає продовжувати геноцид в Україні.

Завдання 2 – звернутись до країн-нафтовиків, таких як Об’єднані Арабські Емірати. Сьогодні ми спостерігаємо невпинний потік грошей та активів у цей регіон, відтак вони повинні підтримати санкції проти співучасників, а не фігурувати посіпаками режиму.

Звертаємося до МЗС України, зокрема до пана Кулеби, з проханням розпочати впорядковування наведених списків й подальшим їх поширенням в країни, що проти геноциду українського народу.

Зробимо все можливо, аби ворог якнайшвидше отямився.

Слава Україні.

Нагору