Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Про головне у Коломийській громаді станом на 7 березня

Сьогодні в Коломийській районній військовій адміністрації відбувся брифінг щодо загальної ситуації на Коломийщині. Основну інформацію від міського голови – читаймо у матеріалі.

Поширює Інформатор, посилаючись на Цивільний захист Коломийської ТГ.

У Коломийській громаді утворився потужний волонтерський рух. Він знаходиться не тільки у спорткомплексі “Локомотив” чи Народному домі. У кожному селі, школі та садку люди самоорганізовано волонтерять. До слова, наразі тривають роботи з ремонту військової техніки, яка оперативно відправляється у зону бойових дій до нашої 10-ої гірсько-штурмової бригади.

Місто живе у звичному режимі. Всі комунальні служби працюють, а комунальні послуги надаються.

“Прошу наш бізнес, який призупинив роботу, відновити її. Ми у тилу, нам треба нормально працювати, щоб забезпечувати життєдіяльність країни. Податки та комуналка мають сплачуватися, люди повинні отримувати зарплати. На днях відновив роботу завод «Леоні» та низка інших підприємств. Звертають до інших представників бізнесу: відкривайтесь та працюйте”, – наголошує мер.

Дякую всім мешканцям Коломийської громади за самоорганізацію та велику допомогу військовим і вимушеним переселенцям. Сильнішаймо щодня для України.

Нагору