Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як в Україні під час війни рятують тварин | Ясногородська страусина ферма

Питання порятунку тварин щодень гострішає. Притулки залишаються без електрики та кормів. Покинуті господарями тварини вичікують допомоги в порожніх помешканнях. Від початку війни громадська організація UAnimals спільно з партнерами безперебійно рятує життя. 

Історією милосердя ділиться Інформатор.

Діставшись до ферми 29 березня волонтери побачили, що тварини залишились покинутими. Велика частина загинула від обстрілів та голоду, інші перебувають у критичному стані. Організація UАnimals спільно з Притулком для диких тварин вже впродовж двох днів евакуюють тварин з Ясногородської страусиної ферми. Тільки за вчора вони перерахували 100 000 грн на евакуацію звірів.

Сьогодні організації вдалося доставити три машини для евакуації, проте через обстріли волонтерам довелося екстрено покинути територію ферми. Наразі вивезено двох верблюдів, двох буйволів та ішаків, використавши один автомобіль. За іншими тваринами волонтери планують повернутися пізніше. Раніше волонтерам разом із Наталею Поповою вдалося врятувати з ферми лам, альпак та пеліканів.

Нагадуємо, підтримати організацію копійкою можна двома способами:

PayPal ➡️ paypal@uanimals.org
Картка ➡️ 4441114451625790 (Олександр Тодорчук).

Нагору