Інформатор Коломия

ВЛАДА

Любомир Глушков спростував чутки про ракетний удар по Коломиї увечері 3 квітня

Увечері 3 квітня під час повітряної тривоги у соцмережах поширилася інформація про те, нібито по Коломиї завдано ракетного удару. Дописувачі не мали доказів і будували свої припущення на основі почутого – глухих звуків з окраїни міста. Проте голова Коломийської військової адміністрації Любомир Глушков спростував ці чутки.

Повідомляє Інформатор.

Також у своєму зверненні до жителів Коломийщини Любомир Глушков закликав звертатися до офіційних джерел інформації та не довіряти дописам від випадкових користувачів у соцмережах.

Нагадав і про те, що на територію Коломийського району заборонено використовувати дрони, відеореєстрори, здійснювати фото- та відеофіксацію стратегічних об’єктів  району.

“Якщо б, не дай Боже, сталися ракетні удари по Коломийщині – не знімайте це на мобільні телефони і ні в якому разі не викладайте у соціальних мережах. Не давайте ворогам можливості зібрати такі дані й коригувати обстріли по нашій території!” – наголосив Любомир Глушков.

Інформатор закликає коломиян бути поміркованими і діяти в інтересах України. Такі світлини не варто ні робити, ні публікувати. Навіть в особистому листуванні з рідними та близькими, а тим більше публічно.

Наталка Сандецька

Нагору