Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Видавництво “Ранок” шукає приміщення для логістичного центру

На їхніх книжках виросли ми, а тепер наші діти пізнають світ зі сторінок навчальної і дитячої літератури. Сьогодні харківське видавництво “Ранок” шукає прихисток в Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській чи Хмельницькій області. Зокрема потребують великих площ для перенесення складських та видавничих підрозділів видавництва.

Інформатор вирішив допомогти “Ранку”

Видавництво “Ранок” працює у Харкові ось уже 25 років і спеціалізується на навчальній, методичній та дитячій літературі. Випускає книги, нестандартні за формою і змістом. Діти від перших днів життя і до закінчення школи можуть навчатися і пізнавати світ зі сторінок цього видавництва.

Але… війна. Тут і пояснювати не треба, що за таких умов нормальна логістика неможлива.

Директор видавництва з моменту заснування Віктор Круглов звертається до голів територіальних громад, військових адміністрацій, підприємців з проханням допомогти в пошуках великого приміщення Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Тернопільській області під логістичний центр.

“Через військові дії в Харкові ми змушені перенести логістичний центр у більш безпечні області України, – каже генеральний директор видавництва “Ранок” Віктор Круглов. – Звертаюсь до власників приміщень, міських голів з проханням допомогти знайти складські площі для нашого видавництва. Особливих вимог немає, але це мають бути сухі приміщення на 2000-3000м². . Якщо ви можете допомогти “Ранку” – дзвоніть на мій особистий номер +38067 577 06 34″.

У Харкові логістичний центр розміщується на площі 10 000м² , де працювало 120 осіб. 70% працівників видавництва – жінки. Тобто на новому місці “Ранок” створить нові робочі місця, адже не всі працівники готові до переїзду. Тому-то міські голови мають бути зацікавлені в тому, щоб видавництво переїхало саме в їхню громаду.

Книгодрукування – одна з найбільш благородних професій. Видавництво “Ранок” допомагає нашим дітлахам формуватися і набиратися розуму. Крім того компанія дбає про збереження природи в процесі видавництва. То давайте і ми в такий скрутний час допоможемо “Ранку” відновити роботу. Колись про це будемо розказувати нашим онукам, листаючи хрусткі сторінки нової книги цього видавництва.

Наталка Сандецька

Нагору