Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Вулик змістів” у Коломиї створює банк житла для вимушених переселенців

Пошуки житла для вимушених переселенців тривають досі. Тепер, коли українці усвідомили, що війна затягується, вимоги до проживання інші: переселенці шукають роботу, зручності, умови для дітей. Це нормальний процес повернення до життя, нехай і в тилу війни. “Вулик змістів” пропонує ініціативи для тих, хто в часі війни відрізаний від рідного дому, міста, роботи. Один із напрямків їхньої роботи – створення банку житла.

Інформатор підтримує ініціативу активістів “Вулику змістів“, адже війна – це саме той час, коли людям треба ставати Людьми.

“Фраза “У мене немає дому…” – не просто цитата з пісні, сьогодні вона набула нового сенсу, іншого відтінку.
Люди, які покинули домівки і тепер у пошуку житла, почуваються розгубленими. Вони не можуть думати про роботу, дохід чи хобі, коли не мають основного — даху над головою.

Відтак народилася дуже потрібна в цей час ініціатива — “Вулик Змістів”. Вони допомагають із пошуками нових змістів, як для переселенців, так і для місцевих жителів.
Першою сотою у “Вулику змістів” є житло для нових бджіл.

Що таке Банк житла

Банк житла — це одна з ініціатив Вулика Змістів.
Ми приймаємо запити від переселенців, які шукають житло та людей, які готові його надати. І з’єднуємо їх. Так народжуються нові змісти, так формуються нові соти, так формується новий шар громадянського суспільства.

Куди звертатися
Якщо ви шукаєте житло або ж готові його надати — заповнюйте форму: https://cutt.ly/qFm1F2w
Контакти: +380 (99) 088 91 98
Адміністратори знаходяться за адресою: м. Коломия, вул. Привокзальна 2 А (біля ЦНАПу, у приміщенні Платформи підтримки внутрішньо переміщених осіб).

“Єдність – це суперсила українців!”, – стверджують ініціатори “Вулику змістів”. Ми переконані, що так і є, а тому сподіваємось на врегулювання питання оренди житла з боку Коломийської міської ради та влади району.

Готуємо нову добірку інформації про зміни в ціновій політиці Коломиї. Слідкуйте за нашими новинами.

Наталка Сандецька

 

Нагору