Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чорнобильська катастрофа: попередження людству, яке почули не всі

Ті, хто народився в часі трагедії на ЧАЕС, зараз 36 років. Ігри з “мирним атомом” для мільйонів мало незворотні наслідки. Ті події мали б перевернути уявлення людства про безпеку і цінність життя. Але ж ні. Але всього через 36 років російські окупанти поставили світ на межу нової ядерної катастрофи.

Інформатор пропонує звернення від СБУ.

26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС сталася трагедія, котра показала усьому світу, що і «мирний атом» може бути руйнівним

Здавалася, людство зробило висновки. Вони захопили атомні об’єкти в Україні, чітко знаючи, що будь-який постріл або технологічний збій можуть призвести до мільйонів жертв.

Персонал ЧАЕС працював під дулами ворожих танків та автоматів. Найгіршого сценарію вдалося уникнути, аж поки станція не повернулася під контроль українських захисників.

Але «ядерний тероризм» з боку росії досі триває. А працівники українських АЕС роблять усе можливе, щоб мирний атом таким і залишався.

Пам’ятаємо Героїв, які жертвували своїм життям і здоров’ям під час ліквідації аварії на ЧАЕС! Дякуємо тим, хто дбає про безпеку на АЕС зараз!

 

 

Нагору