Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Медична практика на бульварі у Коломиї: історія в 30 років

В пам’яті – мов кадр з фільму: ми з мамою за руку йдемо по бульварі Лесі Українки. “Зараз ти побачиш свою маленьку сестричку. Вона ось тут – в животику”. І диву дивуєшся, і очам своїм не віриш. У далеких 90-х це був перший приватний УЗД кабінет в Коломиї. Без тих жахаючих мальованих стін, без лікарняного переполоху й гамору і всіх тих незрозумілих запахів. Це був час першого знайомства з малюткою, яку скоро буду звати сестрою.

І сьогодні в цьому будинку на розі бульвару Лесі Українки та проспекту Чорновола тисячі людей проходять діагностику. На вході – сучасна скляна вивіска – Медична практика. Оновився дизайн і обладнання. Додались фахівці-лікарі, які можуть проконсультувати перед і після обстеження, збільшилась кількість послуг Медичної практики.

“Оновлений кабінет Медичної практики не зраджує свої давні традиції. Увага і повага до клієнта – це те, чого потребують наші клієнти. І ми раді дати їм це!”, – стверджує директор ФОП Віктор Крив’юк.

Але все так само сюди ось уже три десятиліття приходять покутяни, які турбуються про своє здоров’я. Адже всі знають, що вчасна діагностика – це половина успіху в лікуванні. А за професіоналізмом справа не стане: лікарі “Медичної” практики мають десятки років досвіду. Їхні імена добре відомі коломиянам.

Медична практика пропонує два види послуг:

  • ультразвукова діагностика
  • лікарські послуги терапевта, гастроентеролога та алерголога.

Тут ви можете пройти УЗД за порадою сімейного лікаря або ж без направлення. Тому не біда, якщо з певних причин ваш сімейний лікар не може прийняти – терапевт “Медичної практики” Надія Орестівна Бас здійснює попередню консультацію і лікування.

УЗД здійснюють спеціалісти:

УЗД серця – Ольга  Ярославівна Зав’ялець;

УЗД органів малого тазу –  Ігор Іванович Довганюк;

УЗД внутрішніх органів, суглобів та судин – Юрій Любомирович Петрицький та Галина Іванівна Ліскевич;

Записатися на прийом до лікаря чи на УЗД можна за тел: 066 015 1014 або 098 809 65 71

Електронна пошта – viktorkrivuk@gmail.com

Знижки

Для військових діє знижка 50% при наявності посвідчення учасника бойових дій.

Для людей пенсійного віку, а також переселенців – 20%.

Сучасний УЗД-апарат нового покоління

 

 

 

 

 

 

Нагору