Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Бульвар з ароматом кави

Є у Коломиї вулиця прекрасна не лише своїми зеленими алеями, але й ароматами. На бульварі Лесі Українки на безпечній відстані одне від одного або ж впритул знаходяться 6 кав’ярень, де найкраще починати день. Кожна – зі своїм гонором і настроєм, кожна хоче виділятися. Словом, усе, як у людей.

Бджілки Інформатора дегустували каву, але смак складно передати словами. Тому ми ділимось з вами лише світлинами з кав’ярень на бульварі Лесі Українки.

Букініст

Першою на бульварі з боку коломийської стометрівки зустрічається кав’ярня “Букініст”.

Затишна атмосфера, невеличкі столики на вулиці й всередині закладу, виключно якісна музика – це гарне доповнення до смачної кави, чаю, коктейлів й випічки.

Кіблер

Колись тут мешкав і працював відомий фотограф-реформатор Александр Кіблер. Статні коломияни вважали за честь мати хоч одне фото з цього ательє. Зараз світлини Кіблера прикрашають стіни кав’ярні. Варто тільки зробити крок всередину і одразу ясно – тут збереглися атмосфера вишуканої мультикультурної Коломиї.

 

MyYummy

Прямісінько за ворітьми парку жовто-біло всміхається MyYummy Bus. Для тих, кому непринципово посидіти-погомоніти, цей бусик з кавою – гарний варіант.

 

CoffeInn

Тут кожен куток – це добре місце для селфі. Дівчатка-бджілки обслуговують швидко і з усмішкою. До кави пропонують і смачнючі тортики. Є зали для посиденьок великих компаній і затишні столики для романтичних зустрічей.

 

Мистецький центр “Світовид”

Якщо ви любите творчих людей,  простір і дружні зустрічі, то у “Світовиді” для вас це все є. До війни тут щотижня було чимало мистецьких акцій, зараз події трапляються не часто. Власники “Світовид” волонтерять, тому тут легко знайти однодумців усім, кому не байдуже майбутнє України.

 

Буоно. Випічка й кава

Завершує нашу кавову екскурсію бульваром кафе “Буоно”, що розташувалось на розі Лесі Українки та Мазепи. Це місце завоювало любов не тільки через каву, але й завдяки своїм завжди хрустким і запашним круасанам. Часто коломияни й гості міста беруть випічку додому.

Наталка Сандецька

Нагору