Інформатор Коломия

ТРЕШ

Палія сухої трави спіймали на гарячому просто під час рейду на Коломийщині

Хто не встиг нашкодити до Великодня, той подовжив свою чорну справу після. Щоправда у травні випадків відпалів сухої трави значно менше. У вільну хвилинку рятувальники відправились селами, щоб провести профілактичну бесіду і… натрапили на палія.

Повідомляє Інформатор за даними пресслужби ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

 

Прямо під час проведення рейду у Коломийському районі працівники ДСНС виявили палія сухої трави та притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 177-1 КУпАП. Рятувальники вкотре нагадують про небезпеку спалювання сухої рослинності, що несе за собою неконтрольований вогонь.

Проведення профілактичних бесід є одним із методів боротьби з пожежами у житловому секторі. Відтак фахівці Калуського, Надвірнянського та Коломийського РУ ГУ ДСНС в області спільно із працівниками поліції та органами місцевого самоврядування нагадали мешканцям села Воскресінці, Рудники, Іллінці та Тростянець правила безпеки життєдіяльності.

Під час заходу рятувальники наголосили про важливість дотримання правил пожежної безпеки, довели до відома статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Також вогнеборці розповіли про їх наслідки, особливу увагу звернули на випадках загибелі людей. Рятувальники вручили громадянам застережливі листівки щодо правил пожежної безпеки в побуті.

Фото з відкритих джерел

Наталка Сандецька

Нагору