Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия: що відвідати 8 травня

Коломию нині знову випещує сонечко. Неділя – час, аби неспішно цмулити каву на літніх майданчиках кав’ярень та прямувати стометрівкою, аби зазнимкуватися з сакурами на площі Шевченка. А ще – нині є нагода потрапити на кілька благодійних заходів та навідатися до театру. 

Інформатор ділиться анонсами подій на 8 травня.

  • Художня виставка за участі мистецької групи “Прикарпатського театру”. 
    Початок о 15:00
    Де: “Сокіл”, вул. С. Петлюри, 11.

     

    “Після 24-го лютого мільйони українців і українок покинули свої домівки та стали вимушеними переселенцями. Після чотирьох хвиль трудової еміграції та пошуку нового місця через окупацію Криму і Донбасу, українці, здається, нарешті стали готовими до осідлості. І поки кожен будинок ми облаштовуємо «зсередини» і «для себе», саме здалеку домівки видно краще, а їхні фасади можуть більше розповісти про наше спільне підсвідоме”, – пишуть ініціатори.

  • Концерт-реквієм Коломийської малої філармонії “Сокіл: летіти знову”. До нього доєднаються митці з різних куточків України: від Луганська до Коломиї.

    Початок о 16:00
    Де: “Сокіл”, вул. С. Петлюри, 11.

    Захід приурочено пам’яті всіх, хто загинув у Другій світовій війні та в російсько-українській війні. Концерт-реквієм буде благодійним. Всі зібрані кошти передадуть на потреби наших захисників із 10-ої гірсько-штурмової бригади.

    До слова, в рамках благодійного концерту відбудеться виставка художниць Надії Садов‘як та Наталії Вовчук.
    Вхід вільний, проте вітаються будь-які благодійні внески. Адже кошти зібрані під час заходу буде передано на підтримку Окремої десятої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

  • Вистава “За двома зайцями”.

    Початок о 18:00
    Де: Коломийський драматичний театр ім. І. Озаркевича, площа Вічевий Майдан, 7.

Нагору