Інформатор Коломия

ТРЕШ

Вибив віконну раму та поцупив гроші в односельчанина

Прикарпатські поліцейські розшукали злочинця, що вдерся до чужого будинку та вкрав гроші. Раніше судимому чоловіку світить до 8 років позбавлення волі. 

Про це повідомила пресслужба поліції Івано-Франківської області, пише Інформатор.

Повідомлення про злочин надійшло до Коломийського районного відділу поліції від 44-річного мешканця Печеніжинської територіальної громади. Потерпілий розповів, що в його будинок залізли через вікно невідомі особи й викрали гроші: 33 500 гривень, 150 євро та 50 доларів США.

На місці працювали співробітники карного розшуку, слідчо-оперативна група та криміналіст.  Їм вдалося встановити особу причетного до вчинення правопорушення. Ним виявився неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів 29-річний односелець потерпілого.

Поліцейські з’ясували, що вночі зловмисник, шляхом пошкодження віконної рами, проник до будинку потерпілого та вчинив крадіжку. Частину вкраденого у фігуранта поліцейські вилучили і невдовзі повернуть власнику.

“Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена умовах воєнного або надзвичайного стану). Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років”, – підсумовують у поліції.

Нагору