Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

єДопомога: ще одна платформа для підтримки українців під час війни

Тих, кому потрібна допомога та тих, хто може допомогти об’єднали в одному місці. єДопомога – це портал для підтримки постраждалих від російської агресії. 

Довідався Інформатор.

Тут ви знайдете інформацію про те, як отримати гроші від держави. Є можливість швидко зареєструватись та попросити про допомогу харчами, одягом, ліками, засобами гігієни чи інше, залишивши заявку. Водночас, і благодійники можуть приєднатися та допомогти тим, хто потребує. Міністерство соціальної політики активно збільшує їх кількість.

Платформа дає змогу благодійникам фільтрувати замовлення. Тобто, на єДопомозі можна вибрати область, місто, категорію товару та, навіть, фізичну чи юридичну особу.

До теми: у Коломиї переселенці можуть отримати грошову допомогу від ООН.

Для тих, хто потребує допомоги, є два способи її отримати через платформу: онлайн та з рук в руки.

Якщо ви бажаєте одержати допомогу онлайн, благодійнику треба вибрати заявку та оплатити передплату в розмірі 200, 500 або 1000 грн. Тоді вам надійде смс з кодом. Оплата можлива з будь якої країни світу. Коли ви отримали кошти, то самостійно йдете в один з магазинів “Сільпо”, “Фора”, “Фоззі” та інші. Там берете товари з тих категорій, що були вказані в заявці та показуєте або диктуєте код із смс-повідомлення.

Допомога з рук в руки – це допомога, що доставляється самостійно благодійником або поштовими операторам. Благодійник самостійно обирає заявки, по яким хоче допомогти.

Аби перейти на платформу єДопомога – тисніть ТУТ.

Раніше ми писали, хто у Коломиї може зареєструватися на грошову допомогу від МОМ.

Ольга Пукавчук

Нагору