Інформатор Коломия

ВЛАДА

А де тут можна? Міське озеро в Коломиї без туалетів

Міське озеро – одне з улюблених місць відпочинку коломиян. Довкола водойми – три кафе. Проте з громадськими вбиральнями – біда. Є біотуалет, але він зачинений, є вбиральні у кафе, але не всі готові пускати людей з вулиці. Тим часом міський голова анонсував створення нової зони відпочинку.

Чи є в планах влади міста цивілізовані громадські вбиральні й що з цього приводу думають самі коломийни – дізнавався Інформатор.

Днями мер Коломиї сповістив про початок робіт на міському озері. Тут облаштують нову зону відпочинку. За словами міського голови, усе робиться для того, аби ця локація стала комфортнішою та привабливішою. Проте у коломиян виникло багато запитань. Справа в тому, що на міському озері, де щодня гуляє велика кількість людей, просто немає громадських вбиралень.

До теми: Впритул до міського озера розпочалися будівельні роботи

Під дописом Богдана Станіславського мешканці Коломиї почали висловлювати свою думку щодо створення нової відпочинкової зони. І більше десятка коментарів люди залишили із питанням про туалети.

Підійшовши до озера зі сторони міського студентського парку, в очі одразу кидається біотуалет. АЛЕ! З’ясувалося, що він зачинений.

Далі ми вирішили запитати продавців місцевого кіоску: де поблизу можна знайти вбиральню? Працівники відповіли, що до туалету можна сходити в кафе-барі біля озера. І, дійсно, нам дозволили відвідати вбиральню у цьому кафе-барі, навіть не будучи їхніми клієнтами.

Читайте на сайті: куди піти у Коломиї, аби втихомирити нерви і серденько.

Тоді ми попрямували до іншого закладу на території міського озера. У гриль-пабі повідомили, що раніше вони впускали до туалету всіх: і своїх відвідувачів, і людей, котрі просто гуляли неподалік. Через це утворювались великі черги і клієнти закладу скаржились, що повинні чекати в цих чергах. Мовляв, вони заплатили гроші, то чому мають терпіти. Тепер вбиральню в гриль-пабі можуть відвідати тільки їх клієнти.

Раніше громадський туалет знаходився за мостиком, що веде до острівка на міському озері. Але тепер його там немає.

Тим часом у Коломийській міській раді обіцяють, що таки буде громадська вбиральня на озері. Але коли та де – ще не визначились.

Слідкуйте за ситуацією на Інформаторі.

Як насправді у Коломиї прибиралася територія біля “Сільмашу”

Ольга Пукавчук

Нагору