Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

5 місць для сімейного відпочинку неподалік Коломиї

Погода не перестає тішити нас ласкавим весняним сонцем. А довкола все позеленіло, заквітчало. Виникає бажання залишити далеко робочі будні та міську метушню і вирватися кудись на природу з рідними, друзями та малечею. Добре, що біля Коломиї є кілька місць, де можна відпочити, набратися сил та забути про гаджети.

Інформатор підібрав п’ять варіантів заміського відпочинку.

Венеція

Комфортний відпочинковий комплекс, що знаходиться біля у селі Сопів, в 8,5 км від Коломиї. Є можливість порибалити, орендувати будиночок, розслабитися, відновити сили та відпочити великою компанією.

Фото зі сторінки на Facebook

Тисовий заповідник

Єдиний в Україні Тисовий заказник розташований у селі Княждвір, що в 12 км від міста Коломия. Площа 208 га, з яких 70 гектарів займають тисові дерева. Тут можна прогулятися, подихати чистим повітрям та просто гарно провести час з сім’єю чи з друзями.

Медова долина

Зона відпочинку у селі П’ядики знаходиться за 7 км від Коломиї. Зелена територія для пікніку дозволить сповна насолодитися природою та відпочити всією сім’єю.

Кінно-спортивний клуб

Розташований в селі Черемхів за 15 км від Коломиї. Пропонують відчути себе справжнім вершником та оцінити неповторну красу тутешньої природи.

Озеро з мостиком

Таку красиву місцину ви знайдете за Лісною Слобідкою, близько 17 км від Коломиї. На цій локації виходять неймовірні світлини. На березі мальовничого озера можна орендувати затишні альтанки або просто прогулятися та подивитися місцеві краєвиди.

Бажаємо незабутнього відпочинку!

Фото з відкритих джерел

До теми: Ідеальні локації для фото у середмісті Коломиї

Ольга Пукавчук

Нагору