Інформатор Коломия

ВЛАДА

Травнева сесія Коломийської міської ради: що вирішуватимуть

24 травня зал засідань у ратуші заповниться депутатами та коломиянами, аби провести тридцять другу сесію Коломийської міської ради.

Довідався Інформатор.

Сесія розпочнеться о 11:00.

Які питання розглядатимуть:

1. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради за 1 квартал 2022 року.

2. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Коломийська центральна районна лікарня» Коломийської міської ради на 2022 рік.

3. Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2022 рік.

4. Про надання згоди комісії з реорганізації Коломийської центральної районної аптеки №31 шляхом перетворення в комунальне підприємство “Коломийська центральна районна аптека № 31” Коломийської міської ради на списання основних засобів.

5. Про затвердження Статуту комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Коломийської міської ради Івано-Франківської області» у новій редакції.

6. Про передачу на баланс матеріальних цінностей ТДВ «Коломийське АТП».

7. Про передачу на баланс матеріальних цінностей ТДВ «Коломийське АТП».

8. Про надання згоди Коломийській міській раді прийняти на баланс матеріальні цінності (обладнання).

9. Про надання згоди на включення об’єкту до Переліку першого типу.

10. Про прийняття у власність Коломийської міської територіальної громади в особі Коломийської міської ради нежитлового приміщення амбулаторії в с. Корнич.

11. Про затвердження Положення про порядок ведення електронного реєстру дітей для зарахування до закладів дошкільної освіти Коломийської міської ради.

12. Про утворення опорних закладів освіти.

До теми: У Коломиї створять нові опорні школи: долучіться до обговорення

13. Про реорганізацію Шепарівцівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Лісовичок», Раківчицького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Дзвіночок».

14. Про створення Центру позашкільної освіти.

15. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Детальний план території з внесенням змін в схему зонування міста Коломия для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з торгово-офісними приміщеннями по вул. Івана Новодворського, 15А в місті Коломия, Коломийської міської територіальної громади, Коломийського району, Івано-Франківської області».

Нагору