Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Від волонтерів Прикарпаття 40 тепловізорів поїхало на передову

Координаційному центру допомоги військовим Прикарпаття #SaveUkraineNow (SUN) вдалося закупити та передати на передову 40 тепловізорів загальною вартістю 2 739 000 грн. Волонтери не збираються зупинятися на досягнутому та закликають приєднуватися і підтримувати батальйони Івано-Франківської області на передовій.

Повідомляє Інформатор з посиланням на ПІК.

«Нам вперше вдалося привезти таку велику партію тепловізорів. Для нас це, насправді рекорд. Вдячні нашим партнерам та благодійникам, завдяки їх підтримці ми змогли забезпечити наших захисників якісною оптикою», – розповіла представниця SUN Ярина Мельник.

Але це тільки один із рекордів. Раніше SUN разом з партнерами відправили  тепловізійні приціли, кріплення з планками Пікатінні, тепловізійні монокуляри та польові біноклі, дрони, польові намети та інший інвентар для наших захисників.

Волонтери не збираються зупинятися на досягнутому та закликають приєднуватися і підтримувати батальйони Івано-Франківської області на передовій.

«Ми маємо налагоджені контакти з постачальниками та можемо закуповувати якісне сертифіковане обладнання для наших захисників великими партіями, знаємо оперативні потреби наших батальйонів, орієнтуємося, що саме і якому підрозділу потрібно”, – додають у ініціативі.

Нагадаємо, що Координаційний Центр допомоги військовим Прикарпаття «SaveUkraineNow» створений Івано-Франківською міською радою, Територіальною обороною Збройних Сил України Івано-Франківської області, Івано-Франківським обласним територіальним Центром комплектування та соціальної підтримки, Громадською спілкою «Бізнес Асоціація Івано-Франківська», благодійною організацією «Тепле місто», інноваційним центром Промприлад. Реновація, Івано-Франківським Драмтеатром ім. Івана Франка спільно з іншими партнерами для забезпечення комплексних потреб військових батальйонів Івано-Франківської області на передовій.

Наталка Сандецька

Нагору