Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Може лаятися: емоційний Поворознюк коментуватиме фінал Ліги чемпіонів

Ці вихідні для любителів футболу стануть справжнім святом. По-перше, герой “вірусного” відео “Вова, ї∗∗∗ їх, б∗∗ть” Олександр Поворознюк сьогодні вражатиме українських глядачів своїми коментарями під час фіналу Ліги чемпіонів. По-друге, коломияни зможуть повболівати за свою команду.

Довідався Інформатор.

Поворознюк став відомим в мережі завдяки своїм лайливим висловам про війну в Україні, з яких склали пісню та змонтували відео, що набрало мільйони переглядів у соцмережах.

28 травня Олександр Поворознюк, котрий є ще й президентом футбольного клубу “Інгулець”, буде коментувати фінал Ліги чемпіонів між Ліверпулем і Реалом на платформі MEGOGO.  Глядачів завчасно попереджають про можливу ненормативну лексику.

Проте для футбольних фанів є і запасний варіант. Вони можуть обрати іншу аудіодоріжку, де коментаторами будуть Вадим Скічко та Віталій Кравченко. В Україні двобій почнуть показувати о 22:00.

Але, якщо раптом мешканці Коломиї засумували за футболом і хочуть подивитися вживу, бо по телевізору не той ефект, то завтра якраз з’явиться така нагода. 29 травня на стадіоні “Юність” на благодійному футбольному турнірі зустрінеться коломийське “Покуття” та чернівецька “Буковина U19”.

Приходьте на 16 годину.

Нагадуємо, для коломийської 10-ки нафутболили більше 40 тис. гривень.

До теми: Спорт допомагає долати стрес.

Ольга Пукавчук

Нагору