Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Стартував конкурс дитячих малюнків про відновлення України, переможцям – славу і призи

Харківський аероклуб запрошує дітей та підлітків цілої України взяти участь у конкурсі дитячого малюнка «Наше мирне небо». Кращі роботи розмістять на білбордах країни і нагородять цінними призами. А після перемоги кращі юні художники конкурсу будуть запрошені на аеродром для польотів на літаках і вертольотах!

Повідомляє Інформатор

Роботи приймаються до 1 липня 2022 року.

До участі запрошуються діти з усієї України віком від 3-х до 17-ти років (включно). Також участь з малюнками на підтримку України можуть взяти діти, які мешкають в інших країнах.

Умови участі

Малювати можна будь-якими інструментами та у будь-яких техніках, жорстких критеріїв щодо змісту малюнків не ставиться, проте роботи мають бути авторськими. Малюнки приймаються у форматах А3, А2 (для тих дітей, що не мають змоги знайти відповідні полотна, є можливість подати малюнок на будь-якому аркуші). Роботи надсилаються до Харківського аероклубу поштою. Обов’язкова умова участі – подати фотокопію малюнка разом з електронною заявкою для участі. В окрему номінацію виноситься категорія CG (Computer graphics).

Це мега!

Переможці отримають цінні призи.

Найкращі роботи будуть зображені на білбордах, які після завершення конкурсу встановлять на трасах і дорогах, що з’єднують регіони України, а також у містах країни.

Частину робіт фіналістів буде завантажено на одну з платформ по роботі з NFT з подальшим розповсюдженням на користь авторів і з метою збору коштів на відновлення зруйнованого аеродрому «Коротич» Харківського аероклубу.

Номінації для оффлайн-робіт і робіт CG запроваджуються у трьох вікових категоріях:

1) Молодша категорія (до 7 років включно);

2) Середня категорія (від 8 до 12 років включно);

3) Старша категорія (від 13 до 17 років включно).

Як взяти участь

Заявки приймаються до 1.07.2022 р. (першого липня дві тисячі двадцять другого року). Розглянуті будуть ті роботи, відправлення яких поштою буде датовано не пізніше 1 липня 2022. Для участі у конкурсі потрібно:

1. На електронну адресу Харківського аероклубу art@aeroclub.net.ua надіслати:

  • Заявку на участь у конкурсі (завантажити шаблон можна тут)
  • Фотокопію роботи, яка надсилається поштою

* Учасники номінації CG (Computer graphics) надсилають заявку, до якої прикріплюється посилання на завантажену роботу.

2. Оригінал роботи і копію заявки на участь надіслати до Харківського аероклубу Новою поштою (Пісочин, відділення №2, доставку сплачує відправник) або будь-якою поштою з адресною доставкою на аеродром «Коротич» (62454, Україна, Харківська обл., Харківський район, сел.Коротич, вул.Сонячна, 42, доставку сплачує відправник).

Фінал конкурсу заплановано на День авіації України – 27 серпня 2022 року. До цього часу всі надіслані роботи будуть зареєстровані, відбудеться робота журі та відбір фіналістів.

Детально про всі умови читайте на сайті організації: https://aeroclub.net.ua/mirnoe-nebo/ua/index.html

Мета конкурсу – візуалізація і матеріалізація ідей відтворення України, соціалізація дітей в умовах війни, мотивація в очікуванні мирного життя. Долучайтеся! Найкращі роботи отримають цінні призи і будуть розташовані на білбордах, встановлених дорогами, що поєднують регіони країни.

Фото – зі сторінки конкурсу

Інформацію підготувала Наталка Сандецька

Нагору