Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ласкаво просимо, літо! Якою буде погода цього дня

Напевно цього року українці цілу весну чекали не так початку літа, як перемоги над окупантами. І от ми уже зустрічаєм літечко, а ще трішки – і буде перемога. Але все ж для правильного планування дня треба дізнатись прогноз погоди у Коломиї на 1 червня.

В цьому допоможе Інформатор.

Ранок першого літнього дня видався дещо хмарним. Та це ненадовго. Літо покаже, хто тепер тут ґазда і вже всередині дня прожене хмари.

“Червень в Україні розпочнеться справжніми літніми градусами. Протягом дня у більшості областей передбачається висока температура повітря, +24+29 градусів. У західних областях короткочасні грозові дощі освіжатимуть повітря до +21+25 градусів”, – пише метеорологиня Наталка Діденко у соцмережі.

У Коломиї усенький день буде ясним, а максимальна температура досягне +25 градусів. Тож вдягайте сонцезахисні окуляри та панамки.

Народний прогноз погоди: у давні часи наші пращури помітили, якщо перші два дні червня йде дощ – весь місяць сухим, а літо теплим буде. А якщо літо розпочинається з холодів, то наступні 40 днів будуть холодними. Спостерігали також за пташиним царством: якщо ворони сідають дзьобами в одну сторону – до сильного вітру.

Дитячий день: куди піти з малечею у Коломиї 1 червня

Нагору