Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Нові деталі скандалу: аферистом виявився охоронець з драмтеатру Івано-Франківська

4 червня на заклик волонтерів Прикарпаття поліція затримала чоловіка, який продавав гуманітарну допомогу для військових. Виявилось, що це 38-річний охоронець зі складу у Франківському драмтеатрі, де збирали гуманітарну допомогу. 

Повідомляє Інформатор за даними поліції.

Поліцейські підтвердили причетність чоловіка до махінацій. Виявилось, що злодій хотів нажитися на речах, призначених для наших захисників. Він крав гуманітарну допомогу зі складу Івано-Франківського драматичного театру і намагався продати ці товари на ринку.

Детальніше: Аферист у Франківську спродував гуманітарну допомогу

Проте волонтери запримітили афериста за типом товару: ліки, камуфляжні штани, ліхтарики, термоси, рації із зарядними, амуніція, військове взуття та інше. Забили на сполох і поліція затримала чоловіка.

Підозрюваний працював охоронцем у гуманітарному хабі Франківського драмтеатру. Там одна з громадських організацій збирала допомогу. Зі складу франківець викрадав медикаменти, а потім намагався продати.

Читайте також: На Прикарпатті через махінації оцінювача землі громада втратила 204 тис грн

Вони вилучили вкрадені речі та продукти. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Оскільки чоловік грабував під час воєнного стану, йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Зараз слідчі готують франківцю повідомлення про підозру.

Наталка Сандецька

Нагору