Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Королівці відбудеться благодійний захід, кошти з якого попрямують на облаштування оздоровчого центру для військових

Вже цього понеділка, 13 червня, у Королівці відбудеться благодійне святкування: футбольний турнір, ярмарок, концертна програма та частування. Мета заходу направду вагома – облаштування оздоровчого центру для військових. Ініціаторкою стала Наталія Тарабалка – мати Героя України Степана Тарабалка.

Інформатор певен, що, якщо до справи береться така міцна та мудра жінка, все вдасться якнайкраще. Отож чого чекати на понеділковому святі?

Розпочнеться захід об 11:00, а завершиться близько 17:00. Спершу богослужіння у місцевій каплиці, промови капеланів, а тоді – дозвілля.

У програмі:

  • футбольний матч
  • ярмарок
  • аукціон
  • концерт

Тут відвідувачі матимуть змогу почастуватися домашньою кулінарією: придбати кавальчик гуцульського будза, випити прохолодного квасу, або ж посмакувати гарячим шашликом. Які ще сюрпризи приготують місцеві ґаздиньки, ми не відаємо. Тому краще приходьте, та куштуйте досхочу.

До слова, ярмарок – чудова нагода, аби представити громаді свій крам. Ви вишиваєте сорочки, майструєте з дерева, металу чи просто печете найсмачніші пляцки? Приєднуйтесь до благодійного заходу у Королівці. Але спершу забронюйте собі місцину в тіньочку за номером: 098 712 4801.

Лоти, що їх виставлятимуть на аукціоні, поки залишимо в таємниці. Бо вміло витримана інтрига – гарантія “вау” ефекту. Підслухавши краєчком вуха плани організаторів, Інформатор передчуває, що аукціон таки здивує кожного.

Чому ця подія важлива?

Отримані кошти будуть використані на благоустрій оздоровчого центру “Тепло крилатої душі”, що у селі Ценява. Таким чином українські військовослужбовці матимуть комфортні умови для вкрай необхідного їм відновлення та відпочинку.

Левову частку коштів оздоровчий заклад отримає завдяки щиросердності пані Наталі – жінка пожертвувала 500 000 грн власних коштів на облаштування лікарні.

“Оздоровлення, підтримка пораненої душі і допомога у втіленні досі нездійснених мрій”, – описує задум центру пані Наталка.

Організувати такий масштабний захід самотужки – справа важка. Тому ГО ім. Степана Тарабалка “Пізнай свою мрію” заручилася підтримкою ГФ “Самооборона Коломийщини”.

Як каже пані Наталка: “Не можна постійно плакати, іноді треба й посміятись”. Цілком погоджуємось з цим твердженням та сподіваємось, що все заплановане втілиться цього понеділка.

Тому приходьте та приводьте друзів. Все буде Україна!

 

Ніка Кричовська

 

 

Нагору