Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ірина Зінець та Христина Сандецька дали концерт до 100-річння музичної школи в Коломиї

10 червня викладачки музики ДМШ № 1 Ірина Зінець та Христина Сандецька мали фортепіанно-скрипковий концерт. Шопен, Дебюссі, Ліст, Нижанківський, Гріг – це годинна програма для душі й мозку. Про мистецтво під час війни ми раніше читали тільки в книжках, сьогодні ж – бачимо це на власні очі. 

Інформатор послухав, відзняв і ділиться враженнями.

Коломийська музична школа √1 імені А. Кос-Анатольского готувалася відзначити свій столітній ювілей. Проте російським окупантам забаглося української землі, а тому все заплановане довелося відкласти до кращих часів. Але ж українці – люди гнучкі й адаптивні, звикли жити в часі епідемії, й до війни так-сяк призвичаїлися.

Один з перших заходів у рамках святкування ювілею ДМШ ✓1 – фортепіанно-скрипковий концерт викладачів Ірини Зінець та Христини Сандецької.



Викладачі музичної школи переконані, що мистецтво здатне творити дива: зцілювати, відволікати від буднів, підносити над рутиною і відбудовувати. А тому не сумніваються, що після перемоги нас чекає ще багато зустрічей в творчому колі Коломиї та всього цивілізованого світу.

Наталка Сандецька

Нагору