Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Найпопулярніші профілі коломиян в Instagram

Соціальні мережі стали невід’ємною частиною нашого життя. Водночас, для багатьох коломиян Instagram залишається найпопулярнішою соцмережею. Через екрани своїх телефонів тисячі підписників стежать за життям цікавих людей.

До Міжнародного дня блогера Інформатор зібрав найпопулярніші інстаграм-сторінки жителів Коломиї.

@ivannafuryk – 257 тисяч підписників. Досить активно веде свій блог. Щодня у сторіз ділиться порадами та своїм життям. Намагається здивувати підписників оригінальними фото.

@taniasissak – 220 тисяч підписників. Дівчина публікує красиві фото та веде життя у сторіз. В 19 років сама придбала собі авто.

@y_slobodjan – 104 тисячі підписників. Яні всього 16 років. Майбутня юристка. Вражає підписників своїми образами та макіяжем.

@todoriv_n – 75 тисячі підписників. Як зазначається у Назара в аккаунті: “блогер-волонтер”. Збирає кошти для ЗСУ.

@vlad_tsipa – 42 тисячі підписників. Виступав на Євробаченні-2022 разом із Kalush Orchestra. Займається брейк-дансом. Фіналіст шоу “Танцюють всі”.

@julianaz77 – 32 тисячі підписників. Любить подорожувати. Часто ділиться спільними фото з чоловіком та сином. Власниця салону краси та інстаграм-магазину.

@masha_yavtushenko – 26 тисячі підписників. У дівчини є безліч ідей для фото. Часто подорожує країнами Європи.

@sarafynjulia – 22 тисячі підписників. У своєму блозі розповідає про натуральну косметику та догляд. Це і не дивно, бо Юля є власницею магазинів з еко-засобами. Також вона ділиться світлинами з чоловіком та сином.

@esamaniv – 19 тисяч підписників. Співзасновниця клубу для жінок. Займається улюбленою справою – магазинок меблів.

@lilchikaaa – 17 тисяч підписників. Власниця інтернет-магазину жіночих сумочок. Мама двох дівчаток. Не їсть м’ясо 5 років.

@olya.grabchuk – 17 тисяч підписників. Перукар-стиліст. Дає поради по догляду за волоссям. Ділиться враженнями від материнства. Засновниця клубу для жінок.

@osachuk – 16 тисяч підписників. Андрій фотографує та знімає відео. Окрім інста-аккаунту, активно веде свій Ютуб-канал. Розповідає, як  вдихнути нове життя в старенькі фургончики.

@osachu4ka – 14 тисяч підписників. Заміжня за Андрія Осачука. Фотограф та ретушер. Родом зі Львова. Профіль Міри дуже естетичний. Її блог заповнюють фото сина та з подорожей.

@iamsupervitka – 14 тисячі підписників. Віта любить писати про новинки у світі моди, секрети красивого та довгого волосся та подорожі. Створила свій власний бренд одягу.

@viktoria_tkachyk – 14 тисяч підписників. Любить каву. Ділиться закуліссям та досвідом власної справи. Не так давно стала мамою.

@andrii_rovenchuk – 13 тисяч підписників. Блогер з народу. Знімає гумористичні відео. Грає на цимбалах.

@misha_osachuk – 11 тисяч підписників. Досвідчений фотограф. Разом зі своєю командою знімає щасливі моменти життя.

@zhanna_zholobailo – 10 тисяч підписників. Засновниця салону краси та школи краси. Показує красиві луки.

@angeliukjulia – 10 тисяч підписників. Малює. Заснувала власну школу сучасного мистецтва. Проводить майстер-класи та заняття для діток. Демонструє модні образи.

@zagorodnia_iuliia – 10 тисяч підписників. Тренер-дієтолог. Розповідає про правильне харчування, публікує рецепти та тренування. Створила авторські фітнес-проекти.

Ольга Пукавчук

Нагору