Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Через осине гніздо у Коломиї викликали рятувальників

На вулиці Леонтовича, 18 у Коломиї за вікном між 2 та 3 поверхом 9-ти поверхового будинку оси звили своє гніздо. Знадобилась допомога спеціалістів.

Повідомляє Інформатор.

17 червня о 13:43 за вказаною адресою прибули рятувальники, щоб ліквідувати осине гніздо.

До слова, укуси оси можуть бути небезпечними для людей, які страждають алергією. А ще їх укуси дуже болючі. Найчастіше ці комахи дуже агресивні в шлюбний період і коли займаються будівництвом гнізда. Якщо ви знайшли гніздо, в якому мешкають оси, то варто позбутися від нього в найближчі дні. Проте краще викликати спеціальні служби, а не знищувати його самостійно.

Цікаво, що за прикметами, ці смугасті комахи вибирають місце для свого житла не випадково. Так можна дізнатися, чого чекати в найближчому майбутньому. Ось деякі з прикмет:

  • За вікном оси звили своє гніздо – сім’ю, яка проживає в цьому будинку, за прикметою чекає швидке поповнення.
  • Сімейна пара вже має дітей і не планує на найближче майбутнє народження ще одного малюка – з’явилося житло ос обіцяє, що їх дім буде повною чашею.
  • Якщо в будинку проживає самотня жінка та чоловік, то осине гніздо віщує зміни в особистому житті і швидке знайомство з другою половинкою.
  • Коли смугасті комахи облаштовують свій будиночок на балконі в безпосередній близькості до дверного прорізу, господарі отримують захист від негативу. Заздрісники і недоброзичливці будуть обходити будинок стороною.
  • Якщо оси з балкона почали поступово переміщатися в квартиру і будувати ще одне гніздо в одній з кімнат – це хороший знак. Таке сусідство не можна назвати приємним, але разом з тим це є свідченням того, що будинок наповнений позитивною аурою.
  • Осине гніздо, розташоване на балконі, багато прикмет трактують як вісник удачі і фінансового благополуччя. І чим швидше нарощує свої розміри будиночок смугастих комах, тим більше очікується прибути.
  • Але якщо оси раптом покинули своє нове житло, варто побоюватися неприємностей і проблем зі здоров’ям. Зараз варто звернути увагу на самопочуття всіх мешканців будинку і не запускати хворобу, якщо з’явилися перші симптоми.
  • За осиним гніздом передбачають погоду. Наприклад, якщо ваша лоджія або балкон розташовані на останньому поверсі і комахи обрали для облаштування свого будиночка, згідно приймете це означає, що зима буде морозною і суворою.
  • Так як оси є працьовитими комахами, а живуть вони і працюють завжди разом, як єдиний механізм, то їх поява є ознакою того, що в будинку живе дружна сім’я. І щастя мешканців в найближчому майбутньому ніщо не завадить.
  • Поява осиного гнізда передвіщає багатий урожай в поточному році. Ця ознака вважається особливо приємною для тих, хто має свій город.

Читайте до теми: Несподівана зустріч коломиянки зі змією

Ольга Пукавчук

Нагору