Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Борщ з вишнями. Нова страва для літнього столу

От-от почнеться сезон вишень. Якщо ви хочете приготувати щось новеньке Інформатор знайшов для вас рецепт незвичного борщика.

Коли ви захочете здивувати гостей новою стравою на своєму столі пропонуємо вам спробувати український червоний борщ з вишнями. Рецепт цієї страви по-особливому смакує влітку. Своєрідність його в тому, що всі овочі повинні бути молоденькими.

Інгредієнти:

  • свинячі ребра – 500 г.
  • півень або курка – четвертина
  • бадилля петрушки – 1 пучок
  • зелена цибуля – 3 шт.
  • молода картопля – 8 шт.
  • молодий горох – 1 скл.
  • молоді буряки зі стеблами – 12 шт.
  • молода морква – 2 шт.
  • молода капуста – 0,7-1 кг.
  • вишні – 1 скл.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • духмяний перець – 2 шт.
  • чорний перець горошком – 8 шт.
  • сіль за смаком
  • смалець – 2 ст.л.
  • цибуля – 1 шт.
  • борошно – 2 ст. л.

Процес приготування у відео.

 

Надія Федюк

Нагору