Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

22-річний прикарпатець отримав на пошті наркотики в упаковці з-під косметики

Коробка з наркотиками прийшла хлопцю на поштове відділення в одному із населених пунктів Снятинщини. Правоохоронці відразу і затримали молодика, який організував на Прикарпатті торгівлю забороненими наркотичними засобами.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Наркоторговець отримав посилку через поштове відділення. За наявною інформацією, поліцейські перевіряючи її вміст, знайшли полімерний пакет з психотропною речовиною – “амфетамін”. Коробка була у вигляді упаковки з-під косметики. Прикарпатець пояснив, що замовив наркотики для себе через Інтернет-мережу. Вартість такої “посилки” на “чорного ринку” становить близько 30 тисяч гривень. Оперативники вилучили всі наркотики та направили на експертизу.

Затриманому повідомлено про підозру за скоєне кримінальне правопорушення. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Поліцейські встановлюють спільників, які можуть бути причетні до незаконної діяльності затриманого. Процесуальне керівництво у справі здійснює Снятинський відділ Коломийської окружної прокуратури.

Ольга Пукавчук

Нагору