Інформатор Коломия

НОВИНИ

На Городенківщині сталось вбивство, підозрюють дочку загиблого

22 червня поліція виявила тіло 53-річного жителя Городенківщини з численними тілесними ушкодженнями. За підозрою в умисному вбивстві слідчі затримали доньку загиблого.

Повідомляє Інформатор за даними поліції області.

Повідомлення про вчинення домашнього насильства надійшло до городенківських поліцейських 22 червня в обідню пору. Працівники сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група одразу ж виїхали на місце події.

Біля старенької хатки у власному домі знайшли закривавленого 53-річного чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Медики даремно намагалися врятувати чоловіка, від отриманих травм чоловік помер.

Правоохоронці встановили, що на чоловіка накинулась із сокирою власна донька. Трагедії передувала сварка. Жінка нанесла йому ряд ударів в ділянку тулуба та голови.

Слідчі затримали 30-річну зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз їй готують повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань  як умисне вбивство за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

За скоєння тяжкого злочину жінці загрожує максимальне покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі із затриманою проводяться слідчі дії. Також під час досудового розслідування буде призначено ряд експертиз.

Нагору