Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Поступаєш після 9 класу? Тоді реєструй електронний кабінет

23 червня вперше почалася реєстрація електронних кабінетів вступників на основі базової середньої освіти.

Пише Інформатор посилаючись на Міністерство освіти і науки України.

Цього року для вступу на денну форму навчання на фахового молодшого бакалавра вам в першу чергу потрібно реєструвати свої електронні кабінети та подавати електронні заяви. Це відбувається на сайті: https://vstup.edbo.gov.ua/.

Для реєстрації абітурієнту знадобиться:

  • серія та номер документа про освіту;
  • номер документа що посвідчує особу (паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон, свідоцтво про народження).

Також потрібно вказати свою електронну пошту та згенерувати пароль для подальшого входу в кабінет.

У кабінет потрібно завантажити фото вступника, за наявності довідку, що підтверджує реєстрацію у селі та вказати контактні номери.

Редагувати інформацію можна до моменту подання першої електронної заяви.

Подавати електронні заяви можна буде з 30 червня до 18:00 13 липня.

Нагадуємо.

Конкурсний бал вступників на бюджет складається з результатів індивідуальної усної співбесіди або творчого конкурсу. Також може бути розглянутий мотиваційний лист.
Текст мотиваційного листа потрібно заповнювати в кабінеті під час подання заяви. За необхідності копії матеріалів (дипломи, нагороди), що підтверджують викладену в листі інформацію, треба надсилати на електронні скриньки Приймальних комісій закладів освіти, що вказані в конкурсних пропозиціях.

Також вступник може використовувати сільський коефіцієнт (СК), який дорівнює 1.5 бали. Для підтвердження СК потрібно завантажити в електронний кабінет сканкопію певної довідки.

 

До теми: Вступ 2022: куди у Коломиї піти вчитися після школи.

Нагору