Якщо у вас в садку, на деревах, ростуть черешні хутчіше збирайте їх та готуйте смачний мус. А якщо немає саду – не біда! Біжіть на базар купуйте кілограм ягід та приступайте до приготування.
Рецептом ділиться Інформатор.
Інгредієнти:
Жирний сир – 200 г
Желатин – 12 г
Черешні без кісточок – 150 г
Вершки жирністю 30% – 4 ст. л
Ванільний цукор – 10 г
Цукрова пудра – за смаком
Приготування:
Залийте желатин 6 ст. л. холодної води й дайте настоятися 15 хв. Коли желатин набухне розтопіть його на водяній бані та дайте охолонути.
Сир збийте міксером, щоб вийшла однорідна маса.
Вершки збийте разом з пудрою та ванільним цукром.
Змішайте сир з вершками рухаючи ложку зверху вниз. До цієї ж суміші додайте желатин.
З черешень злийте зайвий сік, посипте її цукровою пудрою.
Для подачі ви можете використовувати 2 варіанти:
- змішати черешні разом з сирною масою;
- перекласти шарами ягоди та сирну суміш.
Після, помісіть все в холодильник на 40-45 хв.
Прикрасьте десерт цукровою пудрою і смачного!