Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Сирний мус з черешнею

Якщо у вас в садку, на деревах, ростуть черешні хутчіше збирайте їх та готуйте смачний мус. А якщо немає саду – не біда! Біжіть на базар купуйте кілограм ягід та приступайте до приготування.

Рецептом ділиться Інформатор.

Інгредієнти:

Жирний сир – 200 г
Желатин – 12 г
Черешні без кісточок – 150 г
Вершки жирністю 30% – 4 ст. л
Ванільний цукор – 10 г
Цукрова пудра – за смаком

Приготування:

Залийте желатин 6 ст. л. холодної води й дайте настоятися 15 хв. Коли желатин набухне розтопіть його на водяній бані та дайте охолонути.

Сир збийте міксером, щоб вийшла однорідна маса.

Вершки збийте разом з пудрою та ванільним цукром.

Змішайте сир з вершками рухаючи ложку зверху вниз. До цієї ж суміші додайте желатин.

З черешень злийте зайвий сік, посипте її цукровою пудрою.

Для подачі ви можете використовувати 2 варіанти:

  • змішати черешні разом з сирною масою;
  • перекласти шарами ягоди та сирну суміш.

Після, помісіть все в холодильник на 40-45 хв.

Прикрасьте десерт цукровою пудрою і смачного!

 

Нагору