Сирний мус з черешнею

15:46, 25 червень 2022

Informator Informator

Сирний мус з черешнею

Якщо у вас в садку, на деревах, ростуть черешні хутчіше збирайте їх та готуйте смачний мус. А якщо немає саду - не біда! Біжіть на базар купуйте кілограм ягід та приступайте до приготування.

Рецептом ділиться Інформатор.

Інгредієнти:

Жирний сир - 200 г

Желатин - 12 г

Черешні без кісточок - 150 г

Вершки жирністю 30% - 4 ст. л

Ванільний цукор - 10 г

Цукрова пудра - за смаком

Приготування:

Залийте желатин 6 ст. л. холодної води й дайте настоятися 15 хв. Коли желатин набухне розтопіть його на водяній бані та дайте охолонути.

Сир збийте міксером, щоб вийшла однорідна маса.

Вершки збийте разом з пудрою та ванільним цукром.

Змішайте сир з вершками рухаючи ложку зверху вниз. До цієї ж суміші додайте желатин.

З черешень злийте зайвий сік, посипте її цукровою пудрою.

Для подачі ви можете використовувати 2 варіанти:

  • змішати черешні разом з сирною масою;
  • перекласти шарами ягоди та сирну суміш.

Після, помісіть все в холодильник на 40-45 хв.

Прикрасьте десерт цукровою пудрою і смачного!

 

No ad for you