Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Світлана Онищук похизувалася подарунком від коломийських діточок

Під час візиту до Коломиї голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук відвідала наш Єдиний центр надання реабілітаційних та соціальних послуг. Вихованці подарували вишуканій очільниці військової адміністрації області екосумку, які виготовили власноруч.

Повідомляє Інформатор

Голова Івано-Франківської ОДА подякувала вихованцям центру і особисто Ірині Трачук, яка прикладає всіх зусиль, щоб кожна дитина відчувала вдосталь турботи, тепла і способів самовираження.

“Окрім того, що діти тут проходять фізичну реабілітацію, займаються арт-терапією, іпотерапією, беруть участь у заняттях із музикотерапії, психотерапії, корекції мовлення, тут також діє майстерня із пошиття сумок, в якій працюють самі ж вихованці закладу. І от один із цих виробів я отримала в подарунок від них. Тепер це така моєму серцю мила річ, з якою я практично не розлучаюся.

Від 2011 року біля Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг в Коломиї – дітвора, заняття, корисне дозвілля, словом. Майстерня  “Еко-сумка” стала різновидом діяльності Єдиного центру.

Майстерня діє в Коломиї з кінця 2020 року. Старт взяли завдяки проекту від “Проміс” за підтримки громадської організації “Саме час”. Керує еко-майстернею й сама розробляє дизайн мама особливого хлопчика Ірина Юрах.

Придбати еко-торбинку і тим самим підтримати вихованців реабілітаційного центру в Коломиї можна ТУТ

Наталка Сандецька

 

Нагору