Інформатор Коломия

НОВИНИ

Мотоцикліста, який напідпитку пропонував хабар поліцейським, судитимуть

Поліцейські зупинили чоловіка на мотоциклі у с. Королівка, Коломийського району. Водій був нетверезим, а тому взявся задобрювати правоохоронців у старий дідівськи спосіб – пропонував 3 000 грн. Тепер його судитимуть за надання неправомірної вигоди поліцейським.

Повідомляє Інформатор за даними Івано-Франківської обласної прокуратури.

На початку червня о 22:40 в селі Королівка, Коломийської територіальної громади, працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили водія мотоцикла, який порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування інспектори помітили, що в 37-річного керманича мотоцикла Yamaha явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Йому запропонували пройти тест на “Драгері”. Прилад зафіксував в організмі водія 0,58 проміле алкоголю.

З метою уникнення відповідальності водій надав правоохоронцям 3000 гривень неправомірної вигоди, а вони повідомили про цей факт на лінію «102».

За процесуального керівництва Коломийської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо місцевого мешканця за надання поліцейському неправомірної вигоди для невчинення дій з використанням службового становища (ч. 1 ст. 369 КК України).

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено. Справу розглядатиме суд.

 

Нагору