Інформатор Коломия

ГРОШІ

У Коломиї взялися до ямкового ремонту дороги на вул. Довбуша

Вулиця Довбуша в Коломиї – одна з найдовших і, так вже склалося, вічно потребує ремонту. Два роки тому відремонтували ділянку дороги від перехрестя з вул. Шевченка і до вул. Коцюбинського. Але далі справа з капітальними ремонтами зупинилася. Дорога через приватний сектор веде до міського кладовища і аж до об’їзної. І це справді тернистий шлях. Можливості здійснити тут капітальний ремонт нема, тому міські комунальники взялися латати дорогу силами КП “Полігон Екологія”.

Повідомляє Інформатор.

Частину дороги ще навесні 2020 року встелили новим асфальтом до Геріатричного будинку, що за першою трикутною розв’язкою. І на другій розв’язці відрізок Довбуша захопили капітальним ремонтом, коли проводили ремонт бічних вул. Костащука та вул. Майданського. Далі справа зупинилася через перекопи при заміні водогону.

У 2022 році через воєнний стан капітальні ремонти доріг не пропускає Держказна. А тому дороги впорядковують власними силами.

Наразі комунальне підприємство “Полігон Екологія” встигло відремонтувати поточним ремонтом проблемні ділянки на вул. Карпатській, просп. Грушевського, вул. Мазепи, вул. Бандеривул. Франка та ін. Наприкінці червня вул. Січових Стрільців (перехрестя з вул. Хмельницького), заїзд до ДОСАФу, що біля Торговиці. А також встелили новий асфальт на одній із вулиць у приватному секторі.

До теми: Як у Коломиї асфальтують вул. Липову

“Здебільшого ми вже ліквідували ямковість, – розповідає начальник управління комунального господарства міста Андрій Радовець. – Зараз працюємо більш точково. До серпня маємо завершити поточний ремонт вул. Довбуша”.

Підготовчі роботи

Виконано

Наталка Сандецька

 

Нагору