Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

білоруський прикордонник втік до України, щоб воювати проти росіян

Сьогодні у Волинській області затримали чоловіка без документів, який незаконно перетнув кордон з білорусі і заявляє, що хотів доєднатись до лав ЗСУ 

Повідомляє Інформатор з посиланням на  сторінку Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України у  Фейсбуці.

“Прикордонний наряд одного з підрозділів Волинського прикордонного загону затримав чоловіка без документів. Він незаконно перетнув кордон України пробираючись із білорусі.
Затриманий повідомив, що є білоруським прикордонником та проходить службу у Брестській прикордонній групі. Він зауважив, що на порушення зважився, щоб доєднатися до Сил оборони України у війні проти російського агресора.
Чоловік також розповів, що мав однодумців стосовно необхідності протистояти росії. З одним із них білоруський прикордонник й вирушив в Україну, але дорогою до кордону їх виявили та зі стрільбою переслідували, тож перетнути державну межу зміг лише він один” – йдеться у повідомленні.

Зараз проводиться перевірка озвученої затриманим інформації, після чого буде прийматися рішення щодо його подальшої долі.

Нагору